EnjoyChocolate@Bonaparte

een nieuw, dynamisch interactief concept rond chocolade

Voor chocolade-avonturiers begint een nieuwe exclusieve reis via  EnjoyChocolate@Bonaparte.
Via verschillende belevenisvormen laten we u kennis maken met de geheimen en mysteries van de chocoladewereld. U leert de wonderlijke creatie, chocolade, op een geheel andere wijze kennen, nieuwe ontdekkingen beminnen en genieten.

Programma EnjoyChocolate@Bonaparte 2016

Het aantal plaatsen voor het onderstaand programma is beperkt, inschrijven is dan ook verplicht. De datum wanneer de inschrijvingen starten staat bij ieder programma-onderdeel vermeld.
Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging.

14 april 2016 – Chocolate Tasting (20.00 – 22.30 uur)
Leer hoe je chocolade moet proeven en ontdek een waaier van chocolades. Elke cacaoboon heeft zijn eigen, unieke karakter en verhaal. Beleef deze reis rond de wereld in chocolades.
Inschrijven vanaf 25 maart 2016 via onderstaand inschrijvingsformulier.
Kosten € 10,00 per persoon.

30 april 2016 – Open Workshop (13.30 – 16.30 uur)
Bent u benieuwd hoe het is om chocolatier te zijn voor een dag, neem dan deel aan deze workshop. Maak kennis met de verschillende ingrediënten en verwerkingstechnieken en creëer uw eigen pralines (circa 750 g) om later thuis met trots nog te kunnen nagenieten.
Inschrijven vanaf 9 april 2016 via onderstaand inschrijvingsformulier. De workshop is volzet.
Kosten € 25,00 per persoon.

1 & 2 oktober 2016 – Open Deur Weekend (10.00-16.00 uur)
Benieuwd hoe Bonaparte creëert? Kom ontdekken, proeven, genieten en ervaren wie wij zijn.
Gedurende dit weekend maakt u kennis met ons atelier, onze werkwijze en onze grondstoffen. Er zijn doorlopend demonstraties met kundige uitleg, en uiteraard kunt u ook proeven van al dit lekkers.
Vrije toegang, inschrijven niet nodig.
Kosten: geen.

20 oktober 2016 – Bouchovigne Avond (20.00 – 22.30 uur)
Bouchovigne en wijn: een uniek concept. Wij harmoniëren nagenoeg elke wijn met onze Bouchovigne. Verrijk uw perceptie met deze goddelijke smaaksensatie.
Inschrijven vanaf 29 september 2016 via onderstaand inschrijvingsformulier.
Kosten € 20,00 per persoon