Huwelijk van chocolade en wijn

Bouchovigne_PortretDat wijn en kaas een smaakvolle combinatie vormen, wist u al langer.  Maar dat ook chocolade en wijnprachtig harmoniëren, bewijst Chocolaterie Bonaparte. Wij lanceerden onze  Bouchovigne, een reeks van 15 chocoladetabletten die speciaal zijn gecreëerd om te degusteren in combinatie met geselecteerde wijnen.  Het is het langverwachte en unieke eindresultaat van een jarenlange zoektocht naar de perfecte harmonie tussen chocolade en wijn. 

De chocolades die aan de basis liggen van de Bouchovigne zijn speciaal voor Chocolaterie Bonaparte  geproduceerd met  cacao afkomstig van de beste cacaoplantages ter wereld. Cacaorassen zoals Criollo, Nacional en Trinetario worden verrijkt met diverse natuurlijke kruiden, bloemen, mineralen en noten om zo in combinatie met de gepaste wijn tot een nieuwe en unieke smaakbeleving te komen.

Wijn en chocolade hebben veel gemeen. Zo wordt hun karakter sterk beïnvloed door de geografische ligging en de klimatologische omstandigheden van de wijngaarden en de cacaoplantages.  Bovendien zijn ze allebei slowfood. Neem dus de tijd om er rustig, maar intens van te genieten.

Voor het degusteren van deze unieke combinatie van de Bouchovigne en de bijpassende wijn doet u best een beroep op al uw zintuigen. Bewonder de specifieke kleur van deze premium kwaliteitschocolade en voel de sensualiteit in elk Bouchovigne-tablet. Luister naar het breken van de chocolade en laat u betoveren door zijn unieke aroma. En pas dan laat u zich bedwelmen door zijn hemelse smaak.

Link naar productfolder.

 

Bouchovigne

Ontdek meer van Chocolaterie Bonaparte

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder